Alliss tillbaka

Alliss Wadd är först när veckan avslutas med trav i Bollnäs idag och på Östersund och Romme imorgon. Senast hade hon lite ont i halsen och gjorde inte sitt bästa.

”Hon har fått stå över några träningspass på grund av det, men var fin i måndags. Är hon bara i normal författning ska hon kunna vara med i tätstriden här. Men det finns naturligtvis en osäkerhet efter insatsen förra gången”, säger Tomas Pettersson.

På Bollnäs startar också Victor Frontline och Ella Pace och har spåren bredvid varandra. 

Victor har gått jämna och bra lopp och har spännande förutsättningar nu med bra spår bakom bilen. Tomas tänker ladda:

”Jag sätter på helstängt och det blir barfota fram igen.”

Ella behöver förmodligen några lopp till för att komma i toppform och distansen kan vara väl kort för henne. Jenni H Åsberg kör henne.

I morgon fredag åker Jenni till Romme och Tomas till Östersund.

Tomas provar igen med Höstbo Elis som hade segern klar på Dannero senast när han hoppade rakt upp precis på mållinjen.

”Det var helt oförklarligt och han har känts fin efteråt. Nu är det ett lämpligt lopp. Håller han sig bara på benen borde vi bra utdelning.”

Barry Wadd var bra senast och är under utveckling. Han står perfekt inne i loppet och har fått ett smygläge som Jenni kan lotsa honom till en bra placering.

Front Pace var med i samma lopp som Barry senast och gick bra. Nu har han hittat en lättare uppgift och bilstart från spår ett borde passa bra. Kommer han iväg till en hygglig position kan han vinstchans.