Avantis Red Witch på tur för vinst?

Efter en skaplig dag på Hagmyren väntar Bergsåker imorgon där Avantis Red Witch har läge för en framskjuten placering. Samma gäller för The World is Mine om han håller sig i trav.
På tisdag väntar Gävletravet för Lolee Trizzofrock, Kimbee Crown och Lolee Rockza där den sistnämnda verkar ha bäst chans.

Avantis Red Witch var duktig som fyra i senaste starten mot tuffare motstånd. Läget är perfekt och håller hon sig bara i trav kan det gå bra.

”Felfri kan hon vara med i segerstriden, formen är bra utan att vara topp topp. Det blir barfota runt om”, säger Tomas Pettersson.

The World is Mine hoppade bort en tätplacering i debuten när han bröt ut lite under avancemang i utgången av sista sväng. Spår fem i volten kan bli knepigt nu.

”Men sköter han sig är han bra nog att vara med och göra upp om segern. Han tränar fint och är en häst som vi hoppas mycket på.”

På Gävle står Lolee Trizzofrock knepigt till, men han var bra i senaste starten och borde bli bättre och bättre för varje start. Jenni H Åsberg kör och med rätt ryggar kan det bli en pallplacering igen. Det blir barfota runt om.

Kimbee Crown har också fått ett dåligt bakspår och har inte formen riktigt på topp även om han gått hyggligt i de senaste starterna.

”Jag får köra lite på chans och tänker prova att köra barfota bak.”

Lolee Rockza har kalasläge och hittills har hon gjort enbart bra lopp i Jennis och Tomas träning. Jenni kör den här gången.

”Hon fortsätter att träna bra och de kan absolut vara med i segerstriden i det här loppet. Det blir barfota runt om”, säger Tomas.