Axevalla lör+sön

Nu är vi på rull mot en helg på Skaraslätten. Veckan som gått har varit intensiv och tyvärr uteblev startkommentarer i torsdags och fredags men tävlat har vi gjort och det med blandat resultat kan man väl enkelt sammanfatta det.

Thelma M.M. är först ut idag lördag. Hon känns laddad och fin i träningen och håller fin form. Hon ska köras på chans, tävlar barfota runt om och med norskt huvudlag. Kan hon vara bland de fem främsta är vi nöjda.

Cab Frontline går ut över trevarv och det passar bra då han är stark som få. Han har tävlat på högnivå länge och det känns bara som det utvecklat honom. Den här gången blir det skor på hovarna och norskt huvudlag. Inbillar mig att han ska kunna vara med och hugga lite här.

Imorgon söndag startar Annie Lennox i Juniorchansens final med Emelie P i vagnen. Det är ju spelfritt men lika viktigt för oss. Hon trivdes inte på skiten i Rättvik senast så det loppet glömmer vi. Hemma verkar hon bara fin och från ett fint läge här ska hon ha en bra platschans. Skor på och norskt huvudlag.

Herman Hazelaar var riktigt fin på Valla senast och tränar fortsatt starkt. Vart ett bra lopp här men han är rejäl och gör inte bort sig själv heller. Norskt och barfota runt om som senast.

Trevlig helg!

//Tomas