Bli andelsägare hos Tomas Pettersson

Nu finns chansen att bli delägare i Like A Boeing och J.B. Burnout och vara med och tävla direkt med två lovande unghästar. Tvåårige Like a Boeing är klar för premielopp och treårige J.B. Burnout är klar för start.

Nu finns chansen att bli delägare i Like A Boeing och J.B. Burnout och vara med och tävla direkt med två lovande unghästar. Tvåårige Like a Boeing kommer att gå premielopp på Bollnäs den 23 augusti och treårige J.B. Burnout är klar för start.

Hästarna kommer att säljas tillsammans i 20 andelar á 6 250 kronor varav momsen på 1 250 kronor återfås. Driftskostnaden kommer att ligga på mellan 1 300 och 1 500 kronor i månaden. Deadline för bildandet av konsortiet är den 31 augusti. Försäljningen av andelar sköts av Easy KB som också har hand om administrationen  inklusive deklarationsuppgifter. Här hittar du sidan med försäljningsuppgifter Easy KB.

J.B. Burnout kvalade den 22 juni och är startklar. Det rör sig om en ganska stor valack efter Juliano Star och Money Celebration som är lite sen och fått ta tid på sig med mycket grundträning, men som nu är klar att börja tävla under hösten. Han kommer att starta i september när konsortiet är bildat. Här finns bilder på J.B. Burnout.

Like a Boeing är efter samma mamma med Broad Bahn som pappa. Broad Bahn har börjat bra i aveln med en liten kul treåringar där fem av sex svenskregistrerade startat. Topp hittills är Flo Jo Keeper hittills, som vann ett försök i E3 i senaste starten och som tidigare vunnit Trottex auktionslopp. Särskilt intressant är att hon har väldigt lika stam som Like a Boeing med Credit Winner som morfar. Like a Boeing kommer också att bli en stor och rejäl herre med en härlig lunk i travet och som hittills har skött sig bra som hingst. Här finns bilder på Like a Boeing.

Tomas Pettersson är glad över att ägaren och uppfödaren till hästarna M.J. Företagen ger den här möjligheten.

”Det är inte alla dagar det finns möjlighet att köpa in sig i hästar där hela grundjobbet är gjort, du tunga uppstartskostnaderna är betalda och dessutom till ett rimligt pris. Det är två fina individer som är mycket grundtränade och som har en rejäl gång i sig. J.B. Burnout kommer att börja starta i september och Like a Boeing kommer att gå premielopp den 23 augusti. Det här är ett utmärkt tillfälle att köpa in sig i två hästar som kommer att synas på travbanan inom kort”, säger Tomas Pettersson.

Vill du veta mer är det bara att ringa Tomas på 070-972 67 02 eller uppfödaren Mats Johansson på 070-284 34 91.

En kommentar till “Bli andelsägare hos Tomas Pettersson”

Kommentarer är stängda.