Bollnäs 10/6 Östersund 11/6

Efter en lite lugnare vecka är det nu åter dags för lite starter för stallet. Fina tävlingar i så väl Bollnäs som Östersund betyder tuffa lopp men hästarna känns bra och vi hoppas kunna få med oss lite fina pengar iallafall .

I Bollnäs börjar vi med att kvala Ajlexses Hans en trevlig treåring som närmar sig start.

Musett Af Djupmyra har fin form och var nära segern senast efter en bra spurt. Vi fortsätter barfota men kör med ett halvstängt huvudlag nu när det är kort distans. Det ser ut som ett jämnt lopp och det krävs lite klaff på vägen.

Sigel Little Doc tränar lite förbättrat och gick också rätt skapligt näst senast. Nu är hon lite tufft inne i loppet och fick spår långt ut på vingen. Nöjd med slantar, inga ändrIngar i utrustningen.

Aspen Broline hängde på två bra hästar senast på godkänt sätt. Bra förutsättningar här och normalt en sund platschans. Inga ändringar.

One For All har gjort två fina lopp på sistone o ser ut att må bra för dagen. Distansen är oprövad och ett litet frågetecken men får vi lite hjälp på vägen ska det fungera. Sätter på ett norskt huvudlag på honom så får vi hur långt det räcker.

My Boy är en treåring vi fick i träning efter kvalet. Han har en positiv utstrålning även om han inte tar allt för hårt på livet än så länge. Ska bli intressant att se hur han står sig men på pappret ser det ut som vi är nöjda med en slant. Han går med helstängt och relativt tungt balanserad.

I Östersund på lördag ska först Jenni upp på stall Linderoths Storsjöodjur Donners Am en fin ritt på Östersundstravets stora dag.

Front Pace gjorde en fin comeback utan att behöva gå sig tom på Solänget. Allt verkar ok efter och han ska föras fram av det loppet. Han fick bakspår på tjugo och vi får försöka snirkla oss fram så gott vi kan.

Cab Frontline gjorde just det senast, snirklade sig fram och fullföljde fint till tredjeplatsen. Nu ser det ut som ett riktigt tufft lopp och från spår sju får vi hoppas på lite överpace för han är stark och kan säkert tugga ner ett gäng om så blir fallet. Allt väl hemma och vi fortsätter med samma balans och utrustning som tidigare.

Undertecknad sitter även upp bakom Rönningsgutten på V75 han gör alltid sitt och från ett bra läge kan det bli fina pengar.

Trevlig helg!

//Tomas