Bra chanser för Tarzan och Pam

Ajlexes Daylight och Pam Frontline har hyggliga chanser på Hagmyren. Det kan behövas efter Höstbo Lukas galopp på Dannero.

Ajlexes Daylight och Pam Frontline har hyggliga chanser på Hagmyren. Det kan behövas efter Höstbo Lukas galopp på Dannero.

Det blev ingen kriteriestart för Lukas. En galopp på andra varvet saboterade alla chanser att vara bland de fyra bästa i försöket.

På Hagmyren har Pam Frontline fått spår fem bakom bilen. Senast var hon överladdad och galopperade när Tomas försökte ta i henne i första sväng. Formen är det inget fel på, även om utdelningen varit skral den senaste tiden.

”Jag tycker att det ser ganska jämnt ut. Håller hon sig bara på benen och går normalt bör hon vara på pallen i det här loppet”, säger Tomas Pettersson.

Pam kommer att gå med skor den här gången. Inte så mycket på grund av de senaste galopperna som att hovarna är lite väl slitna för att gå barfota igen.

Ajlexes Daylight (Tarzan) har också fått ett bra läge och är ute på passande långdistans. Senast vann han med krafter kvar från ledningen. Nu är motståndet tuffare. Men håller formen i sig bör han ha en bra vinstchans.

”Han känns fortsatt bra och starten borde inte vara några problem. Det ser intressant ut.”