Bra chanser på Romme

Ella Pace, Avantis Red Witch och Kimbee Dream till start ikväll på Romme. Alla tre har bra chans och Tomas Pettersson hoppas att han och Jenni H Åsberg åker hem med åtminstone en seger.

Ella Pace står bra inne i ett stolopp med inte allt för hårt motstånd. Förra gången körde Tomas fast och hon gick i mål med allt sparat.

”Hon känns fin och även om hon behöver snälla lopp tror jag att vi kan vara med en bit fram den här gången”, säger Tomas.

Avantis Red Witch provade monté för första gången, men hon gillar inte voltstart och det blev en stor galopp direkt. Sedan gick hon bra och formen går inte att klaga på och läget är nu perfekt bakom bilen.

”Jag kommer att prova för att ta ledningen och där brukar hon trivas. Går det som jag tänkt bör vi vara bland de tre första över mållinjen.”

Kimbee Dream vann senast säkert i monté och har en stigande formkurva. Nu har han bra läge bakom bilen och inte så hårt motstånd. Tomas är dock lite osäker på hur han fungerar med autostart och kortdistans.

”Vi får se var vi hamnar. Men stämmer det på vägen ska han kunna vinna det här loppet. Det gäller för alla tre idag. Stämmer det någorlunda borde vi kunna åka hem med åtminstone en seger”, säger Tomas när han plockar ur diskmaskinen på lördagsmorgonen.