Bra lägen på Romme och Bollnäs

Framspår för My Gifted My och Viggo Frontline, bakspår för Barry Wadd och Front Pace. Den här gången har Jenni Åsberg och Tomas Pettersson dragit vinstlotter i spårlotteritombolan.

My Gifted My har spår fyra bakom bilen på Romme i kväll. De senaste starterna gjorda på V75 visar att han är i bra form. Från sämre lägen än i kväll har han tagit två femteplatser på imponerande tider mot betydligt bättre motstånd. 

”Han är startsnabb och kan ta spets, men även om han inte gör det så borde vi få en hygglig resa”, säger Jenni som kör.

My Gifted My kommer att gå barfota runt om i vanlig vagn.

På Bollnäs i morgon kväll har Viggo Frontline har två raka i raden och har nu fått spår två bakom bilen i första försöket i Tillmansduellen. Jenni kör eftersom Tomas är avstängd.

”Han har blivit stabilare i travet och kan nog öppna ganska bra och bör ha chans på en hygglig placering. Vi tror inte att han ska ha några problem med två lopp samma dag, så det ska nog kunna gå ganska bra i finalen också.”

Barry Wadd och Front Pace möts i samma lopp. Båda har flera g i sina resultatrader och Jenni uppskattar att de fått bakspår eftersom det ökar förutsättningarna för felfri avgång.

Jenni kör Front Pace och Jan-Olov Åberg Barry Wadd.

”Båda har varit struliga och vi har inte fått ut vad vi trott att vi skulle. Det handlar i första hand om att de ska sköta sig och möjligheterna ökar från bakspår.”