Bra lördagkväll på Bollnäs

Dubbelseger med mitt Hjärtas Tango och Axel Wadd, en habil insats av Mitt Hjertas Jenta och Leia Skywalker hade inga problem med att ta årets första premie. Det blev en bra lördagkväll på Bollnästravet.

Dubbelseger med mitt Hjärtas Tango och Axel Wadd, en habil insats av Mitt Hjertas Jenta och Leia Skywalker hade inga problem med att ta årets första premie. Det blev en bra lördagkväll på Bollnästravet.

Tango hade bra fart på benen när ledaren hoppade och han kunde vinna ganska enkelt.

”Han gick som sjutton då och det är möjligt att jag hunnit fram även om inte ledaren galopperat. Det här känns bra framöver”, säger Tomas Pettersson.

Jenta var ute mot ganska tufft motstånd, fick gå i ryggar och kom i mål som sexa på en bra tid.

”Vi fick aldrig någon lucka, men jag hade nog inte så mycket sparat ändå, men hon kommer att ha nytta av det här loppet.”

Axel Wadd mötte inga stjärnor, men var ändå duktig när han ledde från start till mål. Nu har han fått ihop poäng för att prova i lite större sammanhang.

”Han öppnade riktigt vasst och sedan var det inga problem.”

Det var det inte heller med Leia Skywalker som gick sitt premielopp på 29 blankt.