Ceasar på Bollnäs stora dag

Twigs Ceasar gör en intressant start i lördagsloppet när Bollnäs kör sin största travdag för året med V75. Tomas Pettersson kör tre hästar till, men kommer också att hinna vara värd i sin veranda på stallbacken. Dit är alla med anknytning till stallet är välkomna för att få något i magen och något att dricka.

Twigs Ceasar gör en intressant start i lördagsloppet när Bollnäs kör sin största travdag för året med V75. Tomas Pettersson kör tre hästar till, men kommer också att hinna vara värd i sin veranda på stallbacken. Dit är alla med anknytning till stallet är välkomna för att få något i magen och något att dricka.

Under förmiddagen är alla som vill välkomna till träningsanläggningen på Runemo gård. Där kan hugade spekulanter titta på J.B. Burnout och Like A Boeing som är till salu tillsammans till ett mycket rimligt pris via Easy KB.

Tvåårige Like a Boeing är klar för premielopp och treårige J.B. Burnout är klar för start. Hästarna  säljs tillsammans i 20 andelar á 6 250 kronor varav momsen på 1 250 kronor återfås. Driftskostnaden kommer att ligga på mellan 1 300 och 1 500 kronor i månaden. Försäljningen av andelar sköts av Easy KB som också har hand om administrationen  inklusive deklarationsuppgifter. Här hittar du sidan med försäljningsuppgifter Easy KB.

Twigs Ceasar får känna på riktig hetluft för första gången när han startar över lång distans i lördagsloppet som har 100 000 i första pris. Han gick bra som tvåa senast på Solvalla och när han vann i starten innan. Nu står han på start och borde kunna få ett bra lopp från spår tre.

”Det ska bli spännande att prova honom i sådana här sammanhang.  Han ska gå barfota runt om för första gången, sedan blir det lite annorlunda huvudlag. Antingen huva med helstängda blinkers eller ett norskt. Vi får se efter värmningen. Han kan få svårt att vinna, men han är inte så tokig så en bit fram ska han kunna vara”, säger Tomas Pettersson.