Chans för Rizzo och Tarzan

Rizzo Frontline har segerchans på Romme idag. Det har även Ajlexes Daylight (Tarzan) imorgon på Bergsåker där Make It Best kommer att få ett snällt lopp.

Rizzo Frontline har segerchans på Romme idag. Det har även Ajlexes Daylight (Tarzan) imorgon på Bergsåker där Make It Best kommer att få ett snällt lopp.

På Bollnäs i måndags var Queen Frontline bättre än tidigare som tvåa, målfotoslagen.

”Jag hade vunnit om jag kört lite senare”, säger Tomas Pettersson som också kunde konstatera hur Royce Frontline tappade placeringar över upploppet trots ett perfekt lopp. Shannon Frontline dummade sig i volten och blev struken.

Nu till Rizzo Frontline på dagens lunch. Han har varit ganska bra i sina första starter och har bra läge nu.

”Med rätt lopp är han med där framme. Han bli lte pigg i ledningen så vi får se hur jag gör. Det beror på hur han känns.”

Imorgon torsdag är det lunch i Sundsvall där Tarzan har fått en på papperet lämplig uppgift över långdistans med spår ett bakom bilen. Han har galopperat i sina två senaste starter, men håller han sig bara på benen bör han ha en bra chans att vara långt fram i ett tunt fält.

”Han jobbar bra och borde ha chans oavsett hur jag väljer att lägga upp loppet.”

Make It Best gör comeback efter en ganska lång tävlingspaus på grund av kastration, även han över långdistans.

”Han har fått ett banjobb och skulle nog egentligen ha behövt ett till. Men han känns så fin i träningsjobben hemma att han får starta. Jag kommer att köra snällt så får vi se hur långt det räcker.”