Comeback för Flowstarter G.

Flowstarter G. som gjorde en fullt godkänd treårssäsong med avslutning på själva nyårsafton gör comeback på Bergsåker. Hon får möta stallkamraten Kin Possible i ett stolopp.

Flowstarter G. som gjorde en fullt godkänd treårssäsong med avslutning på  själva nyårsafton gör comeback på Bergsåker. Hon får möta stallkamraten Kin Possible i ett stolopp.

Flowstarter fick någon veckas vila i januari och har sedan tränats som vanligt. Hon är väl förberedd enligt Tomas Pettersson som hoppas att Flowstarter ska fortsätta att utvecklas i år.

”Hon har inte gått fortare än 21 inför comebacken och är lite seg och bekväm så det är möjligt att hon behöver några lopp för att komma igång på allvar, men helt borta ska hon väl inte vara i det här sällskapet.”

Kin Possible körs av Kristian Lindberg och står 20 meter bättre till än Flowstarter. Från spår tre hoppas Tomas att hon kan få ett bra lopp , men några större förhoppningar har han inte:

”Hon var seg och oinspirerad senast. Hon känns dock fin hemma och det är bara att hoppas att det lossnar snart. Här får Kristian smyga med och köra för pengar.”

Kin Possible går barfota fram.