Dag för The World Is Mine?

Trav ikväll i Rättvik och det kan vara dags för The World Is Mine att få visa hur bra han är. Kontur startar också med två vinster i bagaget, medan Dreamy Frontline gör det bra med en hygglig placering.

Kontur har fått spår fyra i tilläggsvolten men har vunnit de två senaste loppen. Visserligen mot lite lättare motstånd, men Tomas Pettersson tror att kan hävda sig väl även idag.

”Han har bra form och har gått ute i spåren i de senaste loppen på ett bra sätt. Jag tycker inte motståndet ser så blodigt ut nu heller och vi borde vara en bit fram.”

Dreamy Frontline gjorde comeback senast efter en lite längre träningsperiod. Det blev en femteplats och från spår sju bakom bilen ligger Tomas lågt.

”Hon placerade sig ungefär som innan tävlingspausen, men jag tycker ändå att hon kändes lite bättre. Men här gäller det att köra snällt och tjäna lite pengar.”

The World Is Mine blev för het när det omstart senast på Hagmyren och galopperade bort alla chanser. Nu är läget bra och Tomas tycker att han står på tur för seger.

”Han blev lite för ivrig senast, men kändes jättefin. Jag hoppas att han får visa hur bra han är idag. Vi ska kunna vara med och slåss om segern.”