Dåliga lägen på Rättvik

Spår tolv på 1600. Kan inte bli sämre och det är vad Loveletter råkat ut för på Rättvik. Peak Frontline står med tillägg och ska i första hand försöka gå felfritt. På Bollnäs var Quality Frontline närmast oregerlig när starten gick och blev diskad direkt. Premiehästarna Make It Best och Racer Frontline skötte sig dock utmärkt.

Spår tolv  på 1600. Kan inte bli sämre och det är vad Loveletter råkat ut för på Rättvik. Peak Frontline står med tillägg och ska i första hand försöka gå felfritt. På Bollnäs var Quality Frontline närmast oregerlig när starten gick och blev diskad direkt. Premiehästarna Make It Best och Racer Frontline skötte sig dock utmärkt.

Segern med Eva Skantz tränade Twigs U. Canfly innebär att Tomas Pettersson fortsätter att toppa kuskligan på Bollnäs. Han ligger också skapligt till på Rättvik, men får svårt att ta några nya segrar där under måndagen med de egna träningsprodukterna. Loveletter brukar visserligen vara bra efter en liten andhämtningspaus, men läget är som sagt iskallt.

”Motståndet är ganska hårt. Jag får köra på chans och hoppas att det räcker till pengar”, säger Tomas Pettersson.

Peak Frontline var skaplig i första starten i Tomas träning, men sedan har det blivit galopper.

”Hon har skött sig i några provlopp och känns rätt så bra. Det handlar i första hand om att hon ska hålla sig i rätt gångart och i så fall i bästa fall kan ta en hygglig slant.”

Under resten av veckan väntar Hagmyren och sedan Årjängs storhelg med trav fredag/lördag där Höstbo Lukas och Banker Brodde ska ut i hetluften.