Debut för Lolee Trizzofrock

Lunchtrav på Bollnäs och stallet selar ut fyra hästar varav Lolee Trizzofrock gör sin första start för Jenni H Åsberg och Tomas Pettersson. Samma ägares Lolee Rockza gör också ett nytt försök efter en positiv insats i stalldebuten senast. Sedan möts Kimbee Crown och True Devotion i samma lopp.

Lolee Trizzofrock kom från Per Linderoths stall i bra författning och har varit inne på banan några gånger. Han kommer att gå med skor runt om.

”Det ser ut att vara några tuffa emot och han kan nog behöva några starter för att få upp farten. Det ska bli kul att se vad han kan göra”, säger Tomas som sitter i sulkyn.

Systern Lolee Rockza gick bra som trea i första starten för stallet. Jenni kör igen och har fått ett smygläge igen. Det blir skor och öppet huvudlag som förra gången.

”Hon har visst haft vissa motivationsproblem. Men jag hoppas att hon går lika bra som förra gången.”

Kimbee Crown var struken för halsproblem senast på Bergsåker. Det var inte så farligt och han har tränat på. Jenni kör och han kommer att få prova barfota runt om.

”Han blandar bra prestationer med sämre. Men just nu tycker jag att han känns lite fräschare”, säger Tomas.

Han kör True Devotion i samma lopp som kommer att gå med skor. Hon har också haft halsproblem som var lite svårare att bli av med. Nu känns hon klart uppåt och borde även hon göra ett bra lopp men Tomas tror att det blir svårt för Kimbee Crown eller True Devotion att vinna.

”Det är några riktigt hyggliga på 20 meters tillägg så de måste vara bra för att vara med där framme.”