Debut för Quincy

Quincy Frontline blir först tvååringskullen att starta. Debuten sker en högkvalitativ kväll på Bergsåker där Le Cupole (bilden) går ut i ett tufft fyraåringslopp och Conrads Cecilia står bra inne i ett treåringslopp.

Quincy Frontline blir först tvååringskullen att starta. Debuten sker en högkvalitativ kväll på Bergsåker där Le Cupole (bilden) går ut i ett tufft fyraåringslopp och Conrads Cecilia står bra inne i ett treåringslopp.

Först några ord om Letterman som gick bra på Solvalla i onsdags som trea. Efter en resa i rygg ledaren kom han ut i andra spår i sista sväng, men kunde inte vara med i segerstriden.

”Det gick fort och han var klart godkänd även om han inte kunde hänga med riktigt. Han fullföljde bra som trea.”

Stallet verkar vara i form och Quincy Frontline är en fin tvååring. Han har fortsatt att träna bra efter kvalet, men Tomas ligger ändå lite lågt.

”Jag tycker att det ser ut som om det är några riktigt fina med så det kan bli svårt att vinna. Sköter han sig blir i vilket fall bra pengar och det är en genomtrevlig häst.”

Le Cupole gick riktigt bra senast när han vann ganska lätt. Nu har han 20 meters i ett riktigt getingbo.

”Han har väldigt bra form för dagen. Han hör väl till de bättre här. Vi får se hur långt det räcker.”

Conrads Cecilia står perfekt inne i ett E3-Bonus lopp, men fick bakspår och riskerar att hamna i bakvatten. Hon är heller ingen häst som tål att gå i spåren.

”Vi behöver tur på vägen, har vi det har hon bra form och kan vara med där framme.”

Med Tomas på Bergsåker får Ulf Eriksson förtroendet bakom Loveletter som åker till Romme istället under fredagkvällen. Loveletter håller hygglig form, men har haft svårt att komma riktigt långt fram på slutet. Nu är motståndet möjligen lite lättare och kortdistans ingen nackdel.