Färdigt staket för Tarzan?

Ajlexes Daylight (Tarzan) har chans att ta femte raka, Amina Hornline är en annan het segerkandidat, medan Loveletter har fått hyggligt smygläge. Så ser det ut inför Bollnäs tävlingar på måndagkvällen.

Ajlexes Daylight (Tarzan)  har chans att ta femte raka, Amina Hornline är en annan het segerkandidat, medan Loveletter har fått hyggligt smygläge. Så ser det ut inför Bollnäs tävlingar på måndagkvällen.

Loveletter var det inte riktigt samma tryck i senast. Hon har dock tränat fortsatt bra och får prova igen, nu från spår fem bakom bilen.

”Det är några snabba innanför så det kan bli svårt att komma först in i svängen. Det ser ut att vara ett tufft lopp, vi får försöka komma ner och få hyggliga pengar”, säger Tomas Pettersson.

Tufft motstånd fick också Ajlexes Daylight, faktiskt svårare motstånd än när han vann på Solvalla senast. Spår sex är rätt så bra.

”Vi får se hur det löser sig. Det viktiga är att han går felfritt, folk har glömt bort att han är lite knepig eftersom han gått så bra på slutet. Men han är fortfarande inte helt att lita på. Han gick ju riktigt bra senast och verkar fin efter loppet, det finns inget att anmärka på.”

Amina Hornline var riktigt fin när hon vann från ledningen senast. Från springspår kan det bli repris och Tomas tror inte att det blir för tätt att starta igen.

”Det ska nog gå bra. Hon verkar pigg och glad och borde vara lite bättre med det loppet i kroppen. Springspår borde passa bra, hon är stabil.”

Royce Frontline kvalar och Axel Wadd samt Roscoe Frontline går ut i premieloppet. Och det ska inte vara några problem att springa de stipulerade tiderna.