Frontline drar till Bergsåker

Peak, Quincy och Quille, alla med kennelnamnet Frontline. Alla tre med ganska bra utgångslägen och hyggliga försutsättningar att tjäna pengar på Bergsåker.

Peak, Quincy och Quille, alla med kennelnamnet Frontline. Alla tre med ganska bra utgångslägen och hyggliga försutsättningar att tjäna pengar på Bergsåker.

Peak och Quincy möts med Peak i främre ledet bakom bilen och Quincy i perfekt smygläge. Peak Frontline var sämre än tidigare senast. Tomas Pettersson hoppas att det berodde på en opassande bana då och att det halvstängda huvudlaget som går att använda när det är autostart ska göra henne piggare.

”Nu har vi ett bra läge med spår fem bakom bilen. Jag kommer att köra snällt och hoppas på bra pengar.”

Quincy får Kristina Lindberg i sulkyn. Från spår nio kan det bli en bra smygresa eftersom såväl spår ett och två kan öppna ganska bra.

”Han har bättre form än raden och ska kunna vara långt fram om det stämmer.”

Quille Frontline vann lite överraskande i sin debut.

”Hon bet i bra, nu är det hårdare emot, men spåret passar bra då hon är stor och lite vinglig än så länge. Jag kommer att köra lite snällt och hoppas att det kommer att fortsätta lika bra som det börjat.”

En som trots gav positiva föraningar om en bra säsong var Höstbo Lukas som blev fyra på Rommes lunchtrav i onsdags, trots galopp efter 150 meter. Lukas som visade stora fartresurser som treåring, men hade svårt att hålla sig i trav, gav ett stabilare intryck.

”Jag tycker att han skötte sig fint. Fortsätter det så kan det bli riktigt intressant i år”, säger Tomas Pettersson.