Full bil till Solänget

Barry Wadd har bra läge, Front Pace står sämre till, The World Is Mine står på tur för vinst och Kontur står bra till och är bättre än raden. Så ser det ut när Tomas Pettersson och Jenni H Åsberg åker upp till Solängets lunchtrav idag.

Front Pace har tagit framskjutna placeringar i de senaste starterna och är jämnheten själv utan att han fått sätta dit pricken över i. Från spår elva över kortdistans med voltstart kan det bli svårt att vinna den här gången också.

”Men med lite flyt med positionerna så är han långt framme den här gången också”, säger Jenni Åsberg.

Barry Wadd har en bit kvar till den riktiga toppformen. Senast fick han hårt tryck i ledningen och stumnade till slut. Nu är motståndet lättare och spår tre i startvolten borde ge en bra position.

”Bra läge och lämpligt motstånd. Vi tror att han ska vara bland de tre första.”

The World Is Mine har skött sig bra i de senaste starterna och har nu springspår på till och bara två hästar i startvolten. Det borde kunna ge en bra resa.

”Vi hoppas att han ska börja prestera till sin fulla kapacitet. Gör han det så har en bra chans att vinna det här loppet.”

Kontur har haft en del otur på slutet och är bättre än vad det ser ut i programmet. Nu han fått ett bra läge.

”Spår tre i volten på kortdistans är utmärkt. Sköter han sig ska han kunna vara med bland de första över mållinjen”, säger Jenni.