Gävle 12/8 & Åby 13/8

Veckan har innehållit lite färre starter från stallet så här långt men ändå varit lyckosam med två segrar på lika många försök. Nu väntar dock trav i dagarna två och vi har nyss kommit fram till Gävletravet som bjuder på soligt och fint väder.

Fleet Admiral är först ut och han var fin senast även om resultat inte var något att hurra över. Vi fortsätter köra snällt och bygga upp honom lite men kapacitet finns. Skor o öppet huvudlag.

Cab Frontline fick ett för tufft upplägg senast tror jag för allt verkar normalt efter. Han står bra inne i loppet men det vart tufft motstånd och dåligt spår men det kan passa bra den här gången och smyga lite och köra till slut. Skor runt om och norskt huvudlag.

Före tuppen kliver upp på lördagsmorgonen startar resan mot Åby och V75 finaler med tre hästar. The World Is Mine är bra igång och det känns som han håller på att utvecklas ett snäpp eller två. Spår tolv i en tuff final då får vi vara ödmjuka och hoppas på en slant. Barfota runtom och norskt huvudlag.

Madame Af Djupmyra kom inte riktigt in i matchen senast men avslutade ändå okej. Hon har haft form länge men allt känns fortsatt bra hemma. Vi kör lite på chans nu och så får vi se… Barfota runtom och norskt.

Musett Af Djupmyra var duktig tvåa senast utan att hinna gå sig helt tom. Ser fortsatt laddad ut i träning och har verkligen utvecklats i sommar. Vi laddar en bit från start så får vi se.. Barfota fram och halvstängt huvudlag.

Trevlig helg!

//Tomas