Hopp om pengar

Roscoe Frontline på Hagmyren, Wonderfull Photo, M.T. Gerrard och XRay på Solvalla. De har alla en sak gemensamt, en penningplacering är bra, seger vore en glad överraskning.

Roscoe Frontline på Hagmyren, Wonderfull Photo, M.T. Gerrard och XRay på Solvalla. De har alla en sak gemensamt, en penningplacering är bra, seger vore en glad överraskning.

Roscoe går ut på Hagmyrens breddag med Ulf Persson i sulkyn. Senast höll han sig på benen och tjänade sina första pengar med en sjätteplats.

”Jag hoppas att han sköter sig igen och tjänar lite pengar”, säger Tomas Pettersson.

I morgon fredag går hästbussen till Solvallas lunchtrav. Först ut är Wonderfull Photo som gått ganska bra i de första starterna för stallet. Nu blev det hårdare motstånd än väntat.

”Det blev tufft på Valla, men han har svårt att komma med. Jag hoppas vi kan få en slant här.”

M.T. Gerrard var lite sämre än väntat senast. Nu står han med 20 meters till och utgångsläget är det samma som för Wonderfull Photo.

”Han har inte haft så mycket andra lopp, jag är nöjd om han får pengar.”

XRay har haft lite större förväntningar på sig. I den senaste starten tog dock bensinen slut. Nu är dessutom läget sämsta möjliga.

”Det blir tufft, men samtidigt kan det vara bra om hon får gå bakifrån i ryggar en gång. Men jag är nöjd med pengar.”

Pengar fick Chicago Tuva på Bollnäs när hon blev fyra efter en invändig resa i ett lopp som gick väl sakta. Positivt är att hon lugnat ner sig och skött sig bra i två starter nu. Stiernhööks Spirit hade inga problem att klara kvalet på 21,4.