Hyggliga chanser för Pasco och Flowstarter

Pasco Frontline och Flowstarter G. var båda klart förbättrade senast när de hamnade på prispallen efter lopp i ledningen. Nu är förutsättningarna annorlunda på Bergsåkers lunchtrav, men håller formen i sig bör de ha chans att vara långt framme båda två. Stallet är inne i en bra period med placeringar i slutet av förra veckan.

Pasco Frontline och Flowstarter G. (bilden) var båda klart förbättrade senast när de hamnade på prispallen efter lopp i ledningen. Nu är förutsättningarna annorlunda på Bergsåkers lunchtrav, men håller formen i sig bör de ha chans att vara långt framme båda två. Stallet är inne i en bra period med placeringar i slutet av förra veckan.

Nica Frontline blev tvåa och Chicago Jenny fyra efter lopp i rygg ledaren Umåker i torsdags. Båda gick i mål med krafter kvar. Banker Brodde var tvåa på Bergsåker i fredags efter lite strul på vägen när han fick gå i spåren sista varvet. Det bet bra på bortre långsidan och in i mål. Tullamore Lee och Editio hoppade tyvärr båda i sista sväng i slagläge och med krafter kvar. Quailty Frontline kvalade på ett bra sätt i söndags på Bollnäs som stallets andra tvååring.

Men nu gäller alltså lunch på Bergsåker och Pasco Frontline har fått bakspår.

”Jag hoppas han visar samma takter som senast och gör ett rejält lopp igen. Han verkar pigg och glad. Vi får se hur långt det räcker.”

Flowstarter G. gjorde sin första start efter lång vila senast och förlorade på mållinjen efter att ha kämpat bra. Efter loppet hade hon lite ont i en fot, men det gick över snabbt och hon har ätit förvånansvärt bra. Från tillägg är det alltid svårt att vinna, men Tomas är ganska optimistisk.

”Hon var klart positiv senast och borde vara ännu bättre med ett lopp i kroppen. Går hon lika bra igen borde hon kunna vara med där framme.”

 

”H