I öster och väster

sugen på segertåtaMed Anders på arbetsresa i Kina så har uppdateringen kommit lite på efterkälken här på sidan.

Våra hästar som startat har gjort det helt ok. C. Cecilia var trea idag på Romme från ryggledaren hängde hon med klart förbättrat. Våran andra fyraåriga Mr Pine Chip dotter V.M. Sophie kom sexa i måndags på Gävle men trots den blyga placeringen känns även hon förbättad och de här två tjejerna kan nog tjäna några kronor framöver om de får fina lopp. På Gävle starade vi även Pasco F. han fick som väntat ett ganska tufft lopp från spår åtta bakom bilen men höll ändå godkänt till tredje priset. I söndags på Bollnäs var Chicago Jenny två på Bollnäs och det var en fin årsdebut knappt slagen efter att aldrig fått vara helt i fred i ledningen. Surt att det blir så få segrar när hästarna gör bra lopp…

Närmsta dagarna startar vi Nica F. på V75 i Momarken på lördag i ett stolopp som hon står klockrent inne i hoppas vi på att vi kommer iväg bra från norska sjundespåret som innebär att vi leder en volt där nr. sju,sex och fem vänds upp från vänster varv dvs. ”fel” håll. Gör vi det och får en smygare till tvåhundra kvar kan hon få fina pengar.  På måndag kör Gävle kvällstrav och då har vi Kimbee Star ut från tjugo meters tillägg i St`s Grundserie. Kimbees årsdebut var över förväntan då han vann enkelt direkt efter det hade han lite problem med en hov men inte till den grad att han stått över något jobb och senaste tio dagarna har allt varit helt ok igen. Han känns stark och fin i jobben och vi hoppas naturligtvis att vi kan visa upp honom i minst samma skick igen. Motståndet ser lite tuffare ut nu men fungerar han som senast måste han ändå ses med hyggliga möjligheter.

 Så får vi hålla tummarna att Anders inte jobbat allt för hårt på sin Kina resa så han orkar ta över skrivandet här när han kommer hem.

Trevlig helg på Er!

T.P.