Ingen vidare fredag

”Jag har väl varit med om bättre dagar, Dåliga spår, dåliga ryggar, ett felval, en påkörning som sagt jag har varit med om bättre. Men hästarna som startade på Romme gick i alla fall bra”, säger Tomas Pettersson på väg hem från Romme.

”Jag har väl varit med om bättre dagar, Dåliga spår, dåliga ryggar, ett felval, en påkörning som sagt jag har varit med om bättre. Men hästarna som startade på Romme gick i alla fall bra”, säger Tomas Pettersson på väg hem från Romme.

Dagen började med Bollnäs lunchtrav och Nica Frontline som hamnade invändigt och blev sexa. Tomas förbannar sig själv för att han inte backade ut. Då hade hon varit längre fram.

”Jag borde ha provat att backa mig loss, om det sedan hade gått vet jag inte. Hon kändes jättestark och klättrade över de andra i mål. Hon är på gång igen.”

Le Cupole blev fyra utan att vara riktigt på tårna.

”Han gick helt okey utan det lilla extra.”

Quincy Frontline galopperade från start och blev sjua.

”Han satte inte en fot rätt från start, sedan fick han åka med där bak. Han kändes bra efter galoppen.”

Stopsigns Rocket var bara dålig och vek ner sig helt från ledningen, efter att ha travat bra.

”Det måste vara något fel på honom.”

Chicago Max blev ensam i kvalloppet och gick i mål på 22,6.

På Romme var Pasco Frontline först ut. Han gick en riktig rökare till slut och blev fyra efter stora trafikproblem.

”Jag blev dragen bakåt när jag gick utvändigt, sedan blev vi hindrade igen av en trött rygg invändigt. Hade det löst sig hade vi nog kunnat hinna först över mål.”

VästerboMissSophie gick riktigt bra mot lite tuffare motstånd än i de senaste starterna och Patricia Frontline höll sig på benen. MissSophie blev femma och Patrica sexa.

”Sophie fick ett snällt lopp och gick bra till slut. Samma sak med Patricia, Det viktiga var att hon gick felfritt.”