Kin och Loveletter till Örebro

V75 på Örebro och Kin Possible samt Loveletter reser till gnällbältet för att ta chansen i två fina ramlopp. Fredrik Larsson får chansen i ett lärlingslopp bakom Kin och hemmasonen Carl-Erik Lindblom sitter upp bokom Loveletter.

V75 på Örebro och Kin Possible (här med Kristian Lindberg och Tomas Pettersson efter segern på Bergsåker) samt Loveletter reser till gnällbältet för att ta chansen i två fina ramlopp. Fredrik Larsson får chansen i ett lärlingslopp bakom Kin och hemmasonen Carl-Erik Lindblom sitter upp bokom Loveletter.

Kin Possible var klart positiv vid segern senast när hon gick en rejäl repa sista varvet. Efter det har hon varit pigg och glad. Nu är läget trist med spår elva.

”Fredrik för köra snällt, så får vi hoppas att hon kan gå en bit till slut. Då borde hon kunna ta hyggliga pengar”, säger Tomas Pettersson på semester i Spanien.

En varning dock för att Kin Possible är en lite speciell dam som man aldrig riktigt vet vad hon är på för humör. Hon kommer att springa barfota fram.

Loveletter har visat fin form i år och vann senast. Nu blev motståndet i hennes stolopp riktigt tufft. Möjligen kan hon ta spets och då är mycket vunnet.

”Hon är ganska kvick ut. I så fall får vi väl se om Carl-Erik har sådan respekt med sig att han får köra i spets. Annars får han släppa till någon bra. Det ska bli spännande. Han brukar vara duktig på sådana här märrar.”

Loveletter får gå med skor den här gången, men det innebär ingen större skillnad enligt Tomas Pettersson.