Korv och körning i Runemo

Korv att grilla och inspektion av hästarna. Klockan 12.00 körs tvååringarna. Det är vad som bjuds på Runemo gård på lördag när V75-cirkusen drar in på Bollnäs senare på eftermiddagen.

Korv att grilla och inspektion av hästarna i Runemo på lördag. Start på Romme i morgon fredag.

Så ser det ut de närmaste dagarna. Under förmiddagen på lördag blir det körning och korvgrillning på Runemo gård. Klockan 12.00 körs tvååringarna. Alla som har lust är välkomna till Runemo.

 Senare på eftermiddagen drar V75-cirkusen in på Bollnästravet. Men Tomas Pettersson stannar hemma. Han tog sig nämligen ut på ett sätt som domarna ogillade för ett tag sedan och fick en avstängning på tre dagar med just lördagen som sista dag. Därför sköter han stallet istället för att vara på Bollnästravet.

I morgon fredag startar Shaded och Ingalill Laday på Rommes lunchtrav. Shaded, som körs av Ove A Lindqvist gjorde sitt kanske bästa lopp förra gången och har nu fått ett bra läge.

”Han spurtade bra senast och jag tror att han kommer att göra ett bra lopp igen. Från det här läget kan han nog vara en bit fram”, säger Tomas Pettersson.

Ingalill Laday har också gått bättre och bättre för varje lopp. Men från spår tolv bakom bilen blir det svårt.

”Hon känns bra och kommer säkert att göra ett hyggligt lopp. Men från det här läget är det väl tveksamt om det räcker till pengar.”

Ingalill körs av Ulf Eriksson.