Läge för dubbelseger på Bergsåker

Banker Brodde och Ajlexes Daylight (Tarzan) har båda hyggliga segerchanser på fredagkvällens V65:a. Quduna Frontline gör också resan till Bergsåker för att göra comeback efter lång frånvaro.

Banker Brodde och Ajlexes Daylight (Tarzan) har båda hyggliga segerchanser på fredagkvällens V65:a. Quduna Frontline gör också resan till Bergsåker för att göra comeback efter lång frånvaro.

Quduna startade gjorde tävlingsdebut i augusti förra året som fyra. Men det blev bara en start, hon har haft stora problem med fräschören och varit halt. Men nu kommer ganska positiva rapporter från Tomas Pettersson.

”Hon har gjort det bra som kommit tillbaka. Hon har tränat bra och känns klart på gång, även om hon inte gått fortare än 22 i snabbjobb. Hon är hyggligt förberedd, men jag vet inte om det räcker för att vinna.”

Banker Brodde har fått bakspår längst in bakom bilen. Motståndet är inte allt för avskräckande och Banker är rankad etta i programmet. Tomas håller med:

”Eftersom han inte är så snabb ut tycker jag att läget är bra. Han har tränat på som vanligt och inget tyder på att formen skulle vara sämre än tidigare. Jag tycker att det ser ut som en vettig uppgift.”

Samma sak gäller för Tarzan, som också är rankad etta i programmet, trots att han riskerar att hamna på vingel från början från spår sju bakom bilen. Men Tomas tror det kan gå ganska bra ändå:

”Motståndet ser inte så blodigt ut. Kommer vi inte allt för punschigt på det, borde han kunna ta ner de flesta i det här gänget. Det ser ut som en vettig uppgift på papperet.”