Läge för Pam på Bergsåker

Quincy och Pam Frontline tillbringar fredagkvällen på Bergsåker och Emil Parhans som sitter upp bakom Pam har läge för spets. Når hon dit kan det räcka till seger.

Quincy och Pam Frontline (bilden) tillbringar fredagkvällen på Bergsåker och Emil Parhans som sitter upp bakom Pam har läge för spets. Når hon dit kan det räcka till seger.

Pam öppnade riktigt bra senast på Romme från springspår, tog ledningen och höll bra till en andraplats. Nu är läget detsamma och motståndet inte lika imponerande.

”Jag tycker att det ser bra ut. Hon har kunnat träna kontinuerligt och borde vara ännu bättre nu. Som det ser ut på papperet bör hon ta spets och då  borde det kunna gå ganska bra”, säger Tomas Pettersson.

Förväntningarna är lägre ställda på Quincy Frontline som galopperat i sina första två starter. Senast var han dessutom ganska seg, men ursäktad av en halsinfektion. Nu har han fått ladda om, men Tomas tänker ta det försiktigt:

”Han är på intet sätt vässad för uppgiften. Han får vara med och få lite rutin. Jag tänker ge honom ett snällt upplägg. Det är en trevlig och snäll häst på alla sätt.”