Långresa till Dannero

Idag åker Ella Pace och Kimbee Crown till Höga Kusten och Dannero. Håller de sig i trav kan det bli fina placeringar. Imorgon har My Gifted My ett bökigt läge på Rättvik.

Ella Pace spurtade bra senast i ett breddlopp. Hon är nog bättre än vad det ser ut i programmet. Men Tomas Pettersson ligger ändå lite lågt.

”Vi har fått ett ganska bökigt läge. Jag hoppas att vi kan ta så många som möjligt till slut.”

Kimbee Crown har hoppat i sista sväng i de två senaste starterna och han har haft svårt att ta sig iväg felfritt i voltstart. Men Tomas hoppas att det kan gå vägen den här gången.

”Han är svår i kurvorna, men känns bra och vi provar därför igen. Den här gången med bakskor så att han får lite bättre fäste. Jag tycker att han borde kunna ta sig iväg felfritt och håller han sig bara i trav hela vägen har han bra kapacitet för klassen.”

My Gifted My satt fast med allt sparat och blev femma i ett lopp inom Kusk-VM senast. Han har därmed fått två snälla lopp och formen borde vara på väg uppåt.

”Men läget är bökigt och det känns inte som att han kan vinna. Blir vi trea, fyra, femma är jag nöjd. Vi får se hur banan är, men det blir minst barfota fram, vi får se hur vi gör med bakskorna.”