Le Cupole från tillägg

Lunchtrav på Bollnäs och två hästar i form har svåra lägen. Loveletter fick spår tolv och behöver tur på vägen. Le Cupole, som gick ruggigt bra senast, har tillägg på 1600 men bör räknas ändå.

Lunchtrav på Bollnäs och två hästar i form har svåra lägen. Loveletter fick spår tolv och behöver tur på vägen. Le Cupole (bilden), som gick ruggigt bra senast, har tillägg på 1600 men bör räknas ändå.

Loveletter hoppade senast och har en inte allt för imponerande rad i programmet. Men hon är bättre än så enligt Tomas Pettersson:

”Hon känns formstark, men härifrån får vi hoppas på turen.”

Le Cupole gick sitt kanske bästa lopp senast när han blev tvåa på 12,5 på kortdistans. Då var det autostart och nu gäller springspår från tillägg. Le Cupole, som inte är någon träningsnarkoman, har sett fin ut i jobben efter den starten och borde ha fortsatt toppform.

”Det är klart att det alltid är svårt med tillägg på 1600, men han borde vara med där framme. Jag kommer att prova ett offensivt upplägg.”

Under eftermiddagen ska också de första tvååringarna från stallet gå kval. Quincy Frontline är först ut bland varmbloden och kallblodet Höstbo Lukas ska visas upp för sina nya ägare Firma Ham Stable.

”Jag kan nog köra mellan 40 och 45 med honom.”

Chicago Aron ska gå kval i monté.