Lettergirl igen?

Tvååriga Lettergirl vann senast trots ont i halsen. Hon har inlett riktigt lovande med en andraplats i debuten och två segrar på det. Nu möter hon lämpligt motstånd på Hagmyren. En varning utfärdas dock för att hon är lite tunt jobbad efter vilan på grund av halsproblemen.

Tvååriga Lettergirl vann senast trots ont i halsen. Hon har inlett riktigt lovande med en andraplats i debuten och två segrar på det. Nu möter hon  lämpligt motstånd på Hagmyren. En varning utfärdas dock för att hon är lite tunt jobbad efter vilan på grund av halsproblemen.

”Hon kanske skulle ha behövt något jobb till, men hon kändes jättefin i fredags så jag tror nog att hon kommer att göra ett bra lopp igen. Om det räcker till vinst för vi se”, säger Tomas Pettersson.

Med till Hudiksvall åker Quincy Frontline som brukar tjäna pengar, men hittills inte visat några riktiga vinnarinstinkter. Senast stumnade han och föll ner till en sjätteplats.

”Det var nog lite för långt då och han hade inte startat på ett tag. Nu hoppas jag att han mått bra av den ansträngningen. Från det här läget får han gå i ryggar och försöka få en hygglig placering.”