Logistisk utmaning

I morgon fredag She´s Racy och M.T. Khila på Solvalla och Mitt Hjärtas Tango. Idag kuskseger på Örebros lunchtrav sedan kvallopp med nykomlingen i stallet Crimescene vid 18-tiden på Bollnäs. Livet som travtränare är många gånger en logistisk utmaning.

Idag fredag She´s Racy på Solvalla och Mitt Hjärtas Tango till Östersund. Igår kuskseger på Örebros lunchtrav och därefter kvallopp med nykomlingen i stallet Crimescene vid 18-tiden på Bollnäs. Livet som travtränare är många gånger en logistisk utmaning.

I Örebro vann Tomas Pettersson med Eva Skantz Twigs Atkins. Crimescene var oregerlig och fick strykas. I morgon åker han själv till Östersund för att starta i fina Jämtländsk Uppfödningslöpning med Mitt Hjärtas Tango. Han har varit fin i de senaste starterna förutom att han hoppat på sista bortre långsidan och därmed tappat en del placeringar. Nu står de värsta konkurrenterna på tillägg och Tango har spår ett på start.

”Det blir nog svårt att hålla undan, men håller han sig bara på benen bör han kunna hänga med till en tredje, fjärde plats”, tror Tomas.

She´s Racy skulle ha mött M.T. Khila i ett lopp som inte håller normal Solvallakvalitet. M.T. Khila hade dock feber på morgonen och fick stanna hemma. She´s Racy var klart förbättrad senast och har fått spår ett bakom bilen. Jenni H Åsberg kör She´s Racy.

”Springer She´s Racy som senast så springer de inte ifrån henne.”