Ny vinst för Stig?

Höstbo Stig var tillbaka i gott slag senast och i kväll kan det bli en ny vinst på Romme. I morgon kan Usain Frontline ta en hygglig placering på Bollnäs bara han håller sig på benen. Andelshästen Like A Boeing går premielopp och M.J.’S Frost ska kvala.

Höstbo Stig var tillbaka i gott slag senast och i kväll kan det bli en ny vinst på Romme. I morgon kan Usain Frontline ta en hygglig placering på Bollnäs bara han håller sig på benen. Andelshästen Like A Boeing går premielopp och M.J.’S Frost ska kvala.

Helgen blev ganska skaplig med en överlägsen seger för Ukulele Frontline på Östersund och två fjärdeplatser för Ajlexes Frisco och L’amoureuse på Dannero. Frisco hade förmodligen vunnit om han inte i ungdomligt oförstånd tagit sig en galopp i början av upploppet och L’amoureuse travade bra, men det fattades lite när Tomas gick ut i till attack på upploppet.

Ikväll möter Höstbo Stig de hästar som han brukar möta när det inte är rikstoton. Som valack står han med 20 meters tillägg, men det bör inte vara något hinder för en framskjuten placering.

”Har han en bra dag och får ett hyggligt ska vi vara med i segerstriden”, säger Tomas Pettersson.

Usain Frontline har fått ett bra spår imorgon och borde kunna trampa iväg felfritt från volten. Senast berodde galoppen på att han blev påkörd i vagnen.

”Han är stor och tung och behöver lopp för att få upp den rätta farten. Sköter han sig kan han vara en bit fram, men han är nog inget för vinnarspelarna.”

Premieloppet för Like A Boeing ska inte vara några problem och det finns fortfarande andelar kvar att köpa i honom tillsammans med han treårige bror J.B. Burnout som är startklar. Här kan du läsa mer .  M.J.’S Frost ska heller inte ha några problem med att klara kvalet.