Nya chanser på Gävle

Gävle kör V65 på påskdagen och stallet selar ut fyra hästar.

Optimus Frontline startar från spår elva i ett rätt så jämt och fint fyraåringslopp. Optimus var duktig i årsdebuten och allt har verkat ok i lugna jobb efter det. Från det här utgångsläget får vi försöka hitta ner och köra för pengar. Inga ändringar i utrustningen.

Loveletter har spår fem 1640m a. Love fick en blytung inledning senast och vart förklarligt trött sista  biten. Hon ser fortsatt laddad och fin ut i träningen. Hon har öppnat riktigt fint på slutet och över korta häcken får vi gasa på lite från start och se lite var vi hamnar ledning eller smyg är tanken och normalt är hon ett platsbud. Balansen bestäms senare ev. barfota runt om.

Conrads Cecilia gör andra starten i ett E3 bous lopp för ston tyvärr lottades  hon till spår åtta bakom vingen. Startbilen ska vi prova före tävlingarna men hon är förnuftig på alla sätt så det går nog bra någon riktig laddning är däremot uteslutet utan vi söker position och kör till slut. I debuten vann Cecilia på bra sätt efter ett tufft lopp och allmänt är det en häst vi tror en del på framöver och hon är säkert med dem idag också. Hon har bara gått lugnt efter starten men allt har kännts bra och vi ändrar inget i utrustningen.

Hippi Queen gör comeback efter en del små strul. Hon har inte imponerat hos oss sina tidigare starter utan mest hängt med. Nu börjar hon så smått att vakna till i jobb och ser lite rappare ut dessutom har hon tagit lite tid på sig att släppa vinterpälsen men nu ser hon lite finare ut ch vi hoppas på en förbättrade insats även om hon knappast är någat för spelarna. Hon kommer tävla barfota runt om.