Olivia står på tur för vinst

Olivia Frontline står med läge för en vinst som Tomas Pettersson tror hon tar. Patricia Frontline får visa om debutsegern senast var en tillfällighet. Frontlinehästarna ramar in dagens V75:a på Bergsåker.

Olivia Frontline står med läge för en vinst som Tomas Pettersson tror hon tar. Patricia Frontline (bilden) får visa om debutsegern senast var en tillfällighet. Frontlinehästarna ramar in dagens V75:a på Bergsåker.

Patricia vann säkert senast efter en resa i dödens. Motståndet var då inte allt för svårt, men banan var tungsprungen och hon gjorde en gedigen insats. Efter det har hon bara gått lugna skogsturer. Nu har Tomas svårt att bedöma hur det ska gå:

”Jag har svårt att värdera hennes chanser. Vi har inte trott så mycket på henne, men hon har utvecklats väldigt positivt under våren och visar en härlig vilja.”

Olivia Frontline står start i ett lärlingslopp med skötaren Madelene Birberg i vagnen. Madde vann lopp med en hundraoddsare förra helgen och Tomas tror att hon ska vinna idag igen.

”Från det här läget bör Olivia ta spets och sedan gå i ledningen. Motståndet är inte så avskräckande, hon har fått ta det lugnt ett tag och ladda om. Jag tror att hon har chans att vinna. Det var länge sedan hon startade med så stora segermöjligheter.”

Olivia går barfota runt om.