Öppet Hus på Romme

I kväll kör Romme Öppet Hus där publiken får komma in bakom travets kulisser för att se hur det går till innan hästarna kommer in på banan. Patricia och Pasco Frontline åker från Bollnäs för att vara med.

I kväll kör Romme Öppet Hus där publiken får komma in bakom travets kulisser för att se hur det går till innan hästarna kommer in på banan. Patricia och Pasco Frontline (bilden) åker från Bollnäs för att vara med.

Patricia är tippad etta i programmet efter ett fint kvallopp. Men Tomas Pettersson är skeptisk till om förväntningarna ska ställas så högt.

”Det har väl inte känts som någon jättehäst, men på senare tid har hon varit klart förbättrad och verkar tåla träningen bra. Nu ska det bli spännande att se var hon står. Jag hoppas vi kan vara med och göra ett hyggligt lopp.”

Pasco Frontline inledde med att vinna och vara trea i de första tre starterna. Sedan blev det galopp i den senaste, men det var nog mest ett olycksfall i arbetet tror Tomas.

”Jag hoppas att han sköter sig och har förhoppningar om att vi ska kunna vara med där framme. Från det här läget tror jag att vi ska kunna få ett skapligt lopp.”