Östersund 2/6 Dannero 3/6

Mot Östersund efter en lortig och intensiv torsdag förmiddag där det rullat på bra och hästarna har fått kämpa på ordentligt i träningspassen och de känns överlag starka och bra nu.

Östersund2/6

Maverick Meerkat gick godkänt på Dannero senast och han utvecklas allt eftersom. Bra läge för felfri avgång här och lite tätare start kännns också positivt.
Annie Lennox vann på bra sätt i Dannero senast även om hon fick bestämma lite i ledningen. Andra förutsättningar här men det behöver inte vara negativt då hon spurtat bra bakifrån flera gånger tidigare. Hon ser forsatt fin ut och har utvecklats i år.

Dannero 3/6

Thelma M.M. fick ett snällt lopp senast men gick bra till slut från köposition. Står rätt bra inne här och en bit fram ska hon kunna vara här.

Fleet Admiral har inte fått till hos oss ännu men vi tycker vi haft lite småsaker att skylla på och sedan är han den typen av häst som det kan vara bra att lära känna lite för att få ut det mesta av tror jag. Han har tränat på tufft efter senast och hemma känns han stark och bra. Vi ändrar och kör med skor nu. Loppet ser ut att hålla god klass och vi vill helst bara få ett kvitto att vi är på rätt väg med honom den här gången.

Nu blir det en kopp kaffe och lite tid för reflektion några timmar efter vägen som slingrar sig längs Ljusnan uppåt i Hälsingland in i Jämtland. Det under den tid när Sverige är som allra vackrast är inte så dumt och med det önskar vi ett fint veckoslut och nationaldag på måndag.

//Tomas