Pasco ut i hetluften på Bollnäs

Pasco Frontline får en riktig test när han går i Norrlands treåringselit. ”Jag tror att vi kan vara med i striden”, säger Tomas Pettersson. Oppoppopp testar långdistans.

Pasco Frontline får en riktig test när han går i Norrlands treåringselit. ”Jag tror att vi kan vara med i striden”, säger Tomas Pettersson. Oppoppopp testar långdistans.

Pasco Frontline möter alltså tufft motstånd, men har gått riktigt bra i sina senaste starter och Tomas tror att han har en viss chans.

”Jag hoppas han kan öppna lite bättre bakom bilen och får vi bara ett hyggligt lopp tror att jag att vi kan vara med i striden.”

Loveletter är väldigt brunstig och i skrivande stund lutar det åt att hon blir struken.

Oppoppopp var oväntat fin när han vann i årsdebuten. Nu får han starta tätt och dessutom testa över hela tre varv. Spår fyra är heller ingen hit för en så stor häst.

”Jag tror att han kommer att klara distansen och vi kommer att döva ner honom lite till. Jag kommer att försöka att spara på krutet till spurten. Det ska bli intressant, han var fin i comebacken.”

Måndagskvällen på Rättvik gav som bäst en tredjeplats för debuterande Zoccer Bakarn som kom ut från tredje invändigt på upploppet och gick bra mellan hästar.

”Han var lite seg och bekväm, men gick ändå ett hyggligt lopp.”

Dusty Madame debuterade med nytt rekord för Stall Pettersson. Från en invändig resa gick hon fram till en femteplats.

”Hon tog i riktigt bra när luckan kom.”

Femma blev också Elsa Gema efter en liknande resa, dock med dåliga ryggar i sista sväng, sedan var det för långt fram till en bättre placering.

”Hon går bra på sin nivå.”

Letter Writing blev däremot trött efter en hård öppning där Tomas ändå inte nådde ledningen utan fick dödens. En position som inte är Letter Writings melodi.

”Öppningen och resan satte sig i benen på henne.”