Pengar till alla på Gävle

Zoccer Laban fyra efter att ha skött sig trots diverse omstarter, Pam Frontline spurtade hyggligt till en sjätteplats och Quality Frontline blev också sexa efter hinder på upploppet. Lägg därtill en klart godkänd insats av Queen Frontline i kvalloppet och det blev en hygglig kväll på Gävle.

Zoccer Laban fyra efter att ha skött sig trots diverse omstarter, Pam Frontline spurtade hyggligt till en sjätteplats och Quality Frontline blev också sexa efter hinder på upploppet. Lägg därtill en klart godkänd insats av Queen Frontline i kvalloppet och det blev en hygglig kväll på Gävle.

Zoccer Laban gick utan rygg sista 700 metrarna och bröt ner lite i sista sväng innan han tog fart igen på upploppet.

”Det blev rörigt i starterna och han skötte sig riktigt bra som tog det lugnt. Sedan gick han bra sista biten när det gick riktigt fort”, säger Tomas Pettersson.

Pam Frontline känns dunderfin och därför var det en liten besvikelse att hon inte kunde ta mer över upploppet efter ett lopp i andra par utvändigt.

”Det var skapligt i alla fall. Hon har bara gått lugna jobb och behöver lopp för att nå den riktiga toppformen. Hon borde vara bättre i nästa start.”

Quality Frontline fick ett snällt lopp och hade krafter kvar men fick aldrig någon lucka till slut.

”Jag tycker att hon gick bra, vi hade varit lite längre fram om det löst sig.”

Queen Frontline kvalade på 21,3.

”Hon kändes riktigt fin.”