Queen till ledningen?

Lunch på Bergsåker och tre Frontlinare plus Höstbo Krabat gör resan. Krabaten har alltid chans, men Queen Frontline kan också komma långt fram om hon hittar till ledningen.

Höstbo Krabat har tillägg på kortdistans, men står bra inne och möter också sämre hästar än förra gången då han gjorde ett kanonlopp.

”Han går bra varje gång och bör vara långt fram igen trots tillägget”, säger Tomas Pettersson.

Peak Frontline höll sig på benen senast och har fått ett bra läge bakom bilen. Hon är inte så snabb ut, men borde kunna få skapliga ryggar.

”Förra gången satt vi lite för långt bak för att blanda oss i segerstriden. Nu hoppas jag hon kan hänga med till fina pengar.”

Queen Frontline har fått spår två i volten och håller hon sig bara i trav kan det räcka till spets. Senast blev hon fast invändigt, men gick bra över mål när luckan väl kom.

”Hon är fräschare och finare än tidigare och borde bli bättre och bättre när hon startar på . Hittar vi till ledningen borde det passa henne bra.”

Quille Frontline har satt myror i huvudet på Tomas. Hon var över förväntan i första starten och dålig i den andra. Hon gick ett godkänt snabbjobb förra måndagen och får prova igen.

”Nu har vi fått smygläge på en hygglig rygg. Vi får ta de pengar som går.”

På annandag påsk var det bara Chicago Max som fick godkänt som trea på Hagmyren. Madelene Birberg körde ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Quduna Frontline var helt under isen utan att Tomas har någon bra förklaring. Grysta Faxen hade inte en tanke på att trava och galopperade upprepat.