Rejäl påfyllning i stallet

Tomas Pettersson har fått in sex välstammade tvååringar i träning. Det är hårdsatsande Invest4all Sweden AB, Söderhamn som redan tidigare har bland andra Trans Atlantic i träning hos Tomas som flyttat tvååringarna från Solvallas Glenn Norman.

Tomas Pettersson har fått in sex välstammade tvååringar i träning. Det är hårdsatsande Invest4all Sweden AB, Söderhamn som redan tidigare har bland andra Trans Atlantic i träning hos Tomas som flyttat tvååringarna från Solvallas Glenn Norman.

Här är hela listan:

DUDE

MAMMAS SYSTER

MAYA GOLD

OKLAHOMA BROLINE

RUDOLF WILL

WELL DONE LA MARC

Hästarna är efter klasshingstarna Love You, Donato Hanover, Lindy Lane, Ready Cash och Off Shore Dream och har klassiga moderstammar som går tillbaka till Johan Diedens Krameruppfödningar, till Eriksund, till Stall November i Tyskland, gammal gedigen stam i Skåne, en kanadensisk import till Danmark och ett av stona som lagt grunden för Brolines framgångar.

Ingen har ännu gått premie och efter en vecka i Runemo är det fortfarande lite svårt för Tomas att bedöma hur långt de har kommit i träningen.

”Det tar en stund innan de kommer in i våra rutiner. Men det är naturligvis jätteskoj att få in sådana här hästar i träning. Det rör sig om riktiga framtidshopp.”