Röda häxan gör sorti

På torsdag gör troligen Avantis Red Witch sin sista start innan betäckning väntar med Orlando Vici. Dessförinnan ska Annie Lennox starta på Bergsåkers lunchtrav idag. På torsdag i Gävle går även Dreamy Frontline ut, körd av Emelie Pettersson i Juniorchansen.

Annie Lennox har fått smygläge i ett kortlopp mot inte allt för tufft motstånd och Tomas Pettersson tror att det kan gå bra.

”Hon gjorde comeback senast efter vinterträningen och gick riktigt bra. Hon borde vara ännu lite piggare nu och jag hoppas hon ska kunna vara bland de tre första.”

Dreamy Frontline har fått spår ett bakom bilen över kortdistans i ett Juniorchanslopp. Emelie Pettersson som kör får hålla i sig från början.

”Hon kan bli lite laddad bakom bilen. Men sköter hon sig så kan hon öppna rätt bra och borde få ett fint lopp. Hon har tränat rejält och borde kunna lite bättre än vad hon visat hittills.”

Avantis Red Witch är en humörfylld dam som tävlat riktigt bra genom åren. Hon var bra senast.

”Det vore roligt om hon kunde avsluta med en fin placering. Men framförallt är vi glada över att vi fått lära känna Marie och Stig som är hängivna hästägare och som ofta är och hjälper till i stallet”, säger Tomas Pettersson.