Seger till hästskötarna

Zandra Karisma och Sandra Apelqvist har det gemensamt att de jobbar åt Tomas Pettersson, men också att de äger och tränar Adrian Tabac vid sidan av det ordinarie jobbet. På Gävle körde Tomas Adrian till vinst i Svensk Travsports grundserie och Sandrorna kunde kassera in 35 000 kronor.

Sandra Apelqvist

Zandra Karisma  och Sandra Apelqvist har det gemensamt att de jobbar åt Tomas Pettersson, men också att de äger och tränar Adrian Tabac vid sidan av det ordinarie jobbet. På Gävle körde Tomas Adrian till vinst i Svensk Travsports grundserie och Sandrorna kunde kassera in 35 000 kronor.

Med de hästar som Tomas tränar själv gick det sämre. Grysta Faxen slog på en galopp i andra svängen och ville aldrig sluta hoppa och blev följdaktligen diskad.

”Han blev het när han hoppade”, förklarade Tomas.

El Porton tog spets och släppte till favoriten men hade svårt att hänga med till slut och fick nöja sig med en femteplats.

”Det var inte det att han var seg, han låg tvärtom på lite. Men han orkar ännu inte hålla ihop aktionen. Jag fick bära honom hela sista varvet för att han skulle hålla sig i trav.”