Stalldebut för Wonderfull Photo

Galopprisk för Sangria Frontline och comeback för en vältränad Wonderfull Photo. Så ser det inför Rommes tävlingar på torsdagskvällen.

Galopprisk för Sangria Frontline och comeback för en vältränad Wonderfull Photo. Så ser det inför Rommes tävlingar på torsdagskvällen.

Sangria blev tvåa i sin tredje start då hon skötte sig. Tomas Pettersson befarar att det kan bli svårt att få iväg henne felfritt från spår två i volten nu.

”Hon har hygglig  fart när hon sköter sig, men är inte att lita på. Jag ska försöka ge henne ett snällt lopp nu och tjäna pengar.”

Wonderfull Photo gjorde illa sig ganska kort tid efter att han kommit till stallet. Därför har det tagit tid att få honom startklar. Men nu har han tränat på ganska bra och orken är det inget fel på.

”Men han kan  nog behöva några lopp för att få upp det rätta tempot. Det är en trevlig häst och det ska bli spännande att se var han står.”

I måndags var XRay duktig i sin comeback på Bergsåker efter nästan ett års frånvaro på grund av en gaffelbandsskada. Hon klarade visserligen inte av att hålla spetspositionen in i mål, men sänkte rekordet rejält efter att ha gått 13,5 sista 500 och blev trea.

”Det gick våldsamt fort, men det räckte inte till seger. Det viktiga var att hon var fräsch och fin och att hon verkar vara det även efter loppet. Det kan bli skoj med henne framöver.”

Googla Sutola var däremot inte till sin fördel och uppträdde segt.

”Hon snorade efteråt och var ful i halsen.”