Starter tor-sön

Efter två travfria dagar väntar nu åter trav sex dagar i rad. En rad spännande hästar från stallet kommer ut och det på fina tävlingsdagar med bla V75 på Bollnäs så det känns lite extra inspirerande.

Så ta chansen och åk kika på travet på plats för det är nu det upplevs som bäst!

Ikväll torsdag inleder vi på Gävle med G G Ojjdo som nu har ett lopp i kroppen efter lång skadefrånvaro. I comebacken på Hoting vart det tyvärr galopp i sista kurvan med bra chans. Efter det har allt varit ok och han förs fram med lopp i kroppen men möter tuffare hästar nu och vi kör lite snällt tills han visar att han är tillbaka på allvar. Edflower blir dessvärre struken för sårskada.

På fredagkväll kör Romme midnattstrav och vi startar Matadoren Eme i ett lopp över 1140m vilket känns som spännande förutsättningar för den här hästen. Formen känns fortsatt fin och han höll gdk senast efter att ha blivit lite väl laddad i ledningen. Barfota runt om nu.

Alfred RG var positiv i Hoting där han blev trea efter lite struligt lopp. Så vi hoppas han är på rätt väg nu. Bra förutsättningar här men felfritt är prio ett.

På Bollnäs på lördag har vi laddat med fem hästar. Dear Matrix är först ut och hon har gjort riktigt bra lopp på slutet och står på tur snart. Fungerar bra i monté och stämmer det lite hoppas vi på det bästa. Ev. barfota runtom nu.

The World Is Mine har gjort bra lopp på slutet och är i fin författning. Intressant smygläge här och kanske kan ta en plats. Barfota runtom nu.

Madame Af Djupmyra visade fortsatt form senast och har tränat på normalt efter det och känns som hon ska. Tycker inte loppet ser värre ut än senast och tror hon är med i striden. Bara barfota fram nu tror jag inte påverkar negativt.

Musett Af Djupmyra felade lite snöpligt senast men känns laddad och fin i träning så formen är intakt. Åter bra läge och vi laddar för spets igen. Barfota fram här med och norskt nu kan vara förändringar värda att veta.

Maverick Meerkat har fart men är lite speciell och har varit svår bakom bilen på slutet. Litet fält och voltstart nu känns som bättre men vill att han sköter sig och slappnar av lite innan vi ställer allt för höga krav igen.

Söndag väntar Östersund och vi lastar tre hästar. Swosh har lite svårt att sköta sig men känns bra i träning och har fart när han koncetrerar sig fullt ut.

Delicous News i samma lopp skötte debuten på bra vis även om hon vinglade till lite i sista kurvan. Hon känns bara bättre i träning och är en häst vi har förhoppningar på.

Kontur har inte fått till det på ett tag men står bra till här och nu kör vi barfota runt om och vi tror han kan visa sig från sin bästa sida på söndag så får vi se hur långt det räcker.

Hoppas vi ses!

// Tomas