Stormen mot tufft motstånd

Lunch på Bergsåker och M.J.’S Storm möter ett gäng Perssonhästar i ett fyraåringslopp. Udo Frontline gör comeback och på lördag ska Happy  Fighter göra ett nytt försök i monté.

M.J.’S Storm gick bra, förutom en kort galopp senast, och är sannolikt på väg uppåt i form.

”Jag tror att han är på gång och bara han kan hålla sig i trav hela vägen så kan det nog gå undan. Jag hoppas att han håller sig i skinnet och det ska bli roligt att se var han står även om motståndet gör att det är svårt att tro på seger”, säger Tomas Pettersson.

Udo Frontline har varit borta ganska länge för kastration och sedan en del små skavanker. Han har gått 22 som fortast inför comebacken och det kan fattas lite tempo för att han ska vara en segerkandidat. Men Tomas tror att han kan få ett bra år.

”Han känns mycket finare i aktionen och orkar med sig bättre än förra året. Jag ligger lågt nu, men tror att det kan bli skoj lite längre fram.”

Happy Fighter möter ganska tufft motstånd på Gävle på lördag och Tomas tycker att han borde ha varit bättre senast.

”Han har lite svårt att hitta den rätta formen. Han är glänsande fin och tränar bra, men det är något som fattas. Nu provar vi med helstängda kupor och barfota fram. Blir han trea, fyra får vi vara nöjda.”