Symphonie och Vickie till Valla

Symphonie One och Vickie Frontline är två fyraåriga ston som gjort det hyggligt hittills och som borde ha ett fint år framför sig. Imorgon provar båda lyckan på Solvalla där Symponie har fått bäst läge.

Hon startar från spår sex bakom bilen i ett amatörlopp med Johnny B Karlsson i sulkyn. Hon är startsnabb, men det är några snabb konkurrenter invändigt och det är bara att hoppas att hon får ett någorlunda bra läge. Det är kortdistans och kommer säkert att gå undan hela vägen.

”Hon har ett lopp i kroppen efter en liten tävlingspaus och borde vara rappare den här gången. Får hon ett bra lopp kan hon sluta långt fram. De springer i alla fall inte ifrån henne”, säger Tomas Pettersson.

Tomas sitter upp själv bakom Vickie Frontline som inte har startat på ett tag och varit inne på Bollnästravet och gått ett snabbjobb i 22-tempo inför den här starten. Från spår elva kan det bli svårt att få ett bra lopp.

”Vi får försöka köra till slut och hon ska inte göra bort sig i Vallakonkurrensen. Men från det här läget är det svårt att tro på seger”, säger Tomas Pettersson.