Tarzan och Loveletter på V86

Efter framgångarna på Gävle drar hästtransporten vidare till Solvalla och hårdare motstånd. Ajlexes Daylight står perfekt inne från tillägg, Loveletter håller fin form och Chicago Aron jagar pengar efter ha varit lite bättre senast.

Efter framgångarna på Gävle drar hästtransporten vidare till Solvalla och hårdare motstånd. Ajlexes Daylight (bilden) står perfekt inne från tillägg, Loveletter håller fin form och Chicago Aron jagar pengar efter ha varit lite bättre senast.

Ajlexes Daylight var trea på V75 på Bergsåker och då borde man ju vara nöjd. Men det var inte rätta krutet i honom i spurten och i normalt slag borde han ha varit med och slagits om segern efter en perfekt resa.

”Han har tränat på efter det och känns lika fin. Jag hoppas att han behövde gå sig trött och att han är bättre nu. Men eftersom han inte löpte upp till hundraprocentig kapacitet senast måste jag ändå ligga lite lågt. Men går han för fullt så är han med och slåss om segern”, säger Tomas Pettersson.

Loveletter är i kanonform. Efter en liten svacka i somras har hon kommit tillbaka och hittat en växel till. Nu möter hon tuffa hästar, men Tomas har vissa förhoppningar:

”Det ska bli väldigt roligt att se vad hon kan göra. Jag tror att hon är lite underskattad den här gången. Hon kan öppna bra och få en fin resa.”

Chicago Aron var förbättrad i sin senaste start, efter en tuff öppning gick han bra in i mål.

”Nu är det ett ganska ihåligt lopp, men jag är nöjd om han kan bli fyra, femma.”