Taskiga spår för Loveletter och Nica

Det har rullat på hyggligt i det lite lugnare tävlingstempo som nu råder. Det har blivit pengar med alla i de senaste starterna. Frågan är om den trenden kan stå sig på Bergsåker. Såväl Loveletter som Nica Frontline har bra form, men har fått dåliga utgångslägen.

Det har rullat på hyggligt i det lite lugnare tävlingstempo som nu råder. Det har blivit pengar med alla i de senaste starterna. Frågan är om den trenden kan stå sig på Bergsåker.  Såväl Loveletter som Nica Frontline (bilden) har bra form, men har fått dåliga utgångslägen.

Loveletter tränar bra, men har hamnat i poängnöd på grund av dålig utdelning i loppen. Nu har hon fått spår sju bakom bilen och kan få svårt att komma till från början.

”Hon är bättre än raden och skulle vi ha lite tur kan det kanske räcka till en peng.”

Nica Frontline var duktig senast som tvåa i finalen i Norrländsk stoserie. Nu möter hon hårt motstånd i ett försök i Diamantstoet. Från bakspår i volten kan det bli svårt att räcka.

”Hon känns fortsatt jättefin i jobben och kommer säkert att göra ett bra lopp. Hur bra hon placerar sig avgörs av hur vi kan komma fram genom fältet.”