Tisdag Rättvik

Godmorgon solen står redan högt, fåglarna spelar men det är kylslaget i luften ännu och nu har hästarna just serverats frukost och dagens första och bästa kaffekopp väntar. Sedan är det full rulle och en körtur ska hinnas med innan vi lastar mot Rättvik kl nio.

Aspen Broline gör jämna fina lopp och blir stadigt bättre. Tufft emot idag men en fin placering kan det bli.

Dear Matrix är uppåt igen efter en sårskada i vintras och var duktig i monté senast och går säkert framåt med varje lopp.

Sara K.M.E. i samma lopp har strulat i årets första starter men tränar bra. Fick ett perfekt läge här för felfritt och ett snällt lopp.

Edsinette gör debut och det är en rejäl o lättsam häst som inte satt många ben fel i träningen. Vi tycker hon är rejält förberedd men alltid svårt att bedöma chans i den här typen av lopp.

The World Is Mine gör även han årsdebut han är också bra bra förberedd och ska vara vår bästa segerchans på förhand. Om ni minns är det här en fin häst som har potential att tävla i helt andra lopp än P21.

Nu hör jag vattenbilen på banan o kaffet börjar sina och strax börjar vår tappra personal trilla in , en helt vanlig dag har startat!

//Tomas